Stabelbar udendørs plast rund afføring

Stabelbar udendørs plast rund afføring

PLASTIC STACKABLE STOOL Specification: Product Show: Fordele og egenskaber: Plastisk afføring er let, men holdbar og let at rengøre Disse afføring er stabelbare og moderne til let opbevaring. Afføringen vil se friskere ud og vare længere, da plastikken både er falmebestandig og UV-stabiliseret til ...
Chat nu

Produktdetaljer

5T`K [W01SH`9ZXEQIX) N} JF.png

PLASTISK STABELBARE STOL

Specifikation:

HXC-865.jpg

Produktvisning:

@ S05WK`LCF} [) HG ~ O3FR [} V.png

Fordele og funktioner:

Plastisk afføring er let, men holdbart og let at rengøre

Disse afføring er stabelbare og moderne til let opbevaring.

Skammelen vil se friskere ud og vare længere, da plastikken både er falmebestandig og UV-stabiliseret for at forhindre revnedannelse og udtørring.

3232

FAQ:

Q.Hvordan kan jeg hente lasten?

A: Vi har mere end mange år i eksport til forskellige lande. Vi kan håndtere levering af lasten til din nærmeste havn eller levering til dit lager direkte.


Q. Kan jeg bestille prøver? Er de gratis?

A: Ja, vi foretager prøveordrer, prøvegebyrer er nødvendige, men vi behandler prøveafgifter som depositum eller refunderer det til dig i bulk rækkefølge.


Q. Hvilke betalingsbetingelser gør du normalt?

A: Vores betalingsperiode er normalt 30% depositum og 70% balance mod B / L-kopi af TT eller LC. Handelssikring er også tilgængelig.Hot Tags: stabelbar udendørs plast rund afføring, Kina, producenter, leverandører, prisliste, fremstillet i Kina

Undersøgelse

Du kan også lide