Udendørs bærbar klapstol

Udendørs bærbar klapstol

Fordele og funktioner Ingen samling kræves! Kom til at bruge og folde let, også meget bærbart, bringe bekvemmelighederne til dit møbelopbevaring og spar din plads. Let at vedligeholde, rengør med en våd klud. Miljøvenligt. Harpiks af høj kvalitet er let nok til, at alle kan håndtere Stribet udskæringsmodedesign, foldbare Forstærkede hylder, der er egnede til forskellige lejligheder, kan kombineres med en række møbler
Chat nu

Produktdetaljer

Ny udendørs bærbar klapstol

Denne bærbare klapstol er lavet af råvarer af høj kvalitet, smukt formet, holdbar, farverig, vandtæt, fugtbestandig, let at rengøre, anti-aldring, velegnet til forskellige steder, er det foretrukne valg til moderne levende møbler .

Specifikation

image001.jpg


Fordele og funktioner

Ingen samling kræves! Kom til at bruge og folde let, også meget bærbart, bringe bekvemmelighederne til dit møbelopbevaring og spar din plads.


Let at vedligeholde, rengør med en våd klud.


Miljøvenligt.


Harpiks i høj kvalitet er let nok til, at alle kan håndtere


Stribet udklip mode design, sammenfoldelig


Forstærkede hylder, der er egnede til forskellige lejligheder, kan kombineres med en række møbler


HXC-806.jpg

3232

FAQ:

Spørgsmål: Hvad med kvalitetsgarantien?

A: Vi har streng kontrol med kvaliteten fra materiale til forsendelse, brug CTN i topklasse som vores standardemballage, overfladen vil blive indpakket af PE-form eller bobleindpakning.


Spørgsmål, hvis jeg rejser til Kina for at afgive ordre, hvilken type service har du råd?

A: Vi er altid med stor glæde til din tjeneste. Vi booker hotelreservation og laver en tidsplan for dig på forhånd. Vores tolk og chauffør henter dig på hotellet og ledsager dig derefter for at besøge fabrikker og marked og hjælpe dig med produkt sourcing.


Q.Hvordan kan jeg hente lasten?

A: Vi har mere end mange år i eksport til forskellige lande. Vi kan håndtere levering af lasten til din nærmeste havn eller levering til dit lager direkte.


Hot Tags: udendørs bærbar klapstol, Kina, producenter, leverandører, prisliste, fremstillet i Kina

Undersøgelse

You Might Also Like