Stærk plastik havestol

Zhejiang Hongxiang Yuncai Products Co, Ltd blev grundlagt i 2002, som er en professionel udendørs fritidsprodukter selskab. Camping borde og stole, plast borde og stole og møbler mv er Hongxiang hovedsagelig produkter. Alle virksomhedens produkter kommer fra avanceret digitalt elektronisk kontroludstyr med fremragende design streng produktion og professionel ledelse. Hongxiang fuldt fremstiller fremragende produkter med moderigtigt udseende, fremragende håndværk og fremragende kvalitet.
Chat nu

Produktdetaljer


Stærk plastik havestol


Indførelsen

Denne stol er lavet af nyt PP materiale, som vi kan bruge både indendørs og udendørs. Det er designet enkelt, men meget stærk til at bruge.


Dimension


Varenr.:

HXC-863

Tabelstørrelse :

54x58x82/45cm

Materiale:

S

Pakkemetode:

27stk/stack ved plastfolie

Produktvægt:

4 kg

Farve:

i henhold til dit pantone-nr.

MOQ:

300 STK.
Funktioner


● Anti-skip hætte for at undgå at springe.

 Stabelbare stole til pladsbesparende og nemme at bevare.

● Sid komfortabelt med arm og ryg.

52


Fordele

1.Ergonomisk formet & komfortabel buede siddepladser, designet til at yde støtte til din ryg, perfekt højde og strålende vil give en behagelig stol til dig.

2. Stolene er testet til udendørs offentlig brug og opfylder de krav til sikkerhed, holdbarhed og stabilitet, der er angivet i følgende standard: EN581.

3FIRMAFIL


     

Zhejiang Hongxiang Yuncai Leisure Products Co., ltd. er en moderne virksomhed, der har specialiseret sig i forskellige former for udendørs møbler som campingborde & stole, plastikmøbler og børneborde og stole. Hongxiang har stor produktionsflow og praktiske erfaringer, professionelle salgsteams og service af høj kvalitet. Dens formål er at gøre høj kvalitet og moderne design for sine producrs og service. Hongxiang vedvarende overholder begrebet "innovation, kvalitet, tjenester", og absorberer nye ideer med streng kvalitetskontrol og all-round service tracking til at gøre produkter af høj kvalitet.

工厂图


Frembring proces

微信图片_20200708110321微信图片_20200708110328


                                                            

 


ForsendelseSHIPPING WAY

 

 


Vores fordel

1.Small orden accepteres, det er godt for dig i starten.

2.We kan kontrollere kvalitet og orden proces godt.
3.We er en producent og producent - hurtigere feedback, konkurrencedygtig pris.
4.We har ISO9001 certifikat, SGS rapport til rådighed, og BSCI bestået.

5.We har mange slags stole, så du kan vælge forskellige stilarter.

6.Best Materiale og box pakning, ingen grund til at bekymre sig om kvaliteten klage, når du sælger vores varer.Hot Tags: stærk plast haven stol, Kina, producenter, leverandører, prisliste, lavet i Kina

Undersøgelse

You Might Also Like