Rattan Plastic UV udendørs stabelbar stol

Rattan Plastic UV udendørs stabelbar stol

Funktioner-fremstillet af højstyrkt nyt plastmateriale-UV-beskyttelse til udendørs og indendørs brug -Konkurrencedygtige plaststole. -Meget stærke stole, der kan indlæse 150 kg-200 kg. -multiple farver tilgængelige - Sort, hvid, rød, grøn, gul, blå, orange-hvert eneste stykke kvalitetskontrol kontrolleres inden forsendelse.
Chat nu

Produktdetaljer

rattanPlastisk UV udendørs stabelbar stol

Produktnavn:

Rattan Plastic UV udendørs stabelbar stol

Varenr .:

HXC-851

Materiale

pp

MOQ

300 PCS / COLOR

Farve:

Enhver tilpasset

Størrelse

53 X 52. 5 X 80 / 4 5. 5 CM

Pakning:

30 PCS / STACK I BULK

Betalingsbetingelser:

30% T / T TIL FORM, 70% T / T AGAIST-KOPI FOR DOK

Test rapport

DA 581

Leveringstid:

Inden for 40 dage efter indbetaling

Logo:

tilpassede


Produkter Dimension

L](GMXNW3W2DY~D{5JM9H77

Fordele ved GG-amp; Egenskaber ved Rattan Plastic UV-udendørs stabelbar stol


Test rapport

QQ截图20200316154054


Virksomhedsoplysninger

Zhejiang Hongxiang Yuncai Leisure Products Co., Ltd. er blevet etableret i kystbyen Taizhou i 2002. Hongxiang bruger handel og fremstilling i forskellige slags udemøbler som campingborde& stole, plastmøbler og børneborde& stole. Med rige sorter, stabil kvalitet, yndefuld form og rettidig levering har Hongxiang-produkter vundet fordel fra kunder i Europa, Sydøstasien ogAmerikaog så videre. Anlæggene i Hongxiang dækker 10000 kvadratmeter, og der er omkring 80 stabe, der arbejder i virksomheden. Varemærket for HONGXIANG er med succes registreret i mere end ti lande som f.eksJapan,Frankrig, ogItalien.

Som en global leverandør inden for møbelproduktionen, Zhejiang Hongxiang Yuncai Leisure Products Co., Ltd. fokuserer på forbedring af teknologi og udskiftning af udstyr og har fjernet en række gamle produktionsmaskiner i de senere år med introduktion af avanceret produktionsudstyr for at opnå modernisering af kvalificeret produktion.Hongxiangalways holder sig til begrebet" innovation, kvalitet, tjenester"Hot Tags: rotting plast uv udendørs stabelbar stol, Kina, producenter, leverandører, prisliste, fremstillet i Kina

Undersøgelse

Du kan også lide