Udendørs spisestol i metal med plastik reb

Hongxiang bruger handel og fremstilling i forskellige former for udemøbler som campingborde&stole, plastmøbler og børneborde&stole. Med rige sorter, stabil kvalitet, yndefuld form og rettidig levering har Hongxiang produkter vundet fordel fra kunder i Europa, Sydøstasien og Amerika og så videre.
Chat nu

Produktdetaljer

Udendørs spisestol i metal med plastik rebINTRODUKTION

Spisestolen har et grafisk, lineært mønster og kombinerer ståljernben, behageligt sidde. Den moderne stol fås også i en anden farvefinish.


SPECIFIKATION


Varenummer:

HXC-875-1

Produktionsstørrelse:

60x60x81 / 47cm

Materiale

PP + Stålben

Læssekapacitet:

120kgs

Produktionsvægt:

5.3kgs

Antal / CTN:

4pcs / CTN

Farve

acoording Pantone No

MOQ:

300pcs / COLOR

FUNKTIONER


○ PP-kabelramme, delikat GG-forstærker; holdbart.Solid stålben i finish.

○ Det er let at fange plastbespændet.

68FORDELE

Ergonomisk formet& komfortable buede siddepladser, designet til at yde støtte til din ryg, perfekt højde og radian giver en behagelig stol til dig.

Det kan stables for at spare plads.


6966


FIRMA INTRODUKTION


Zhejiang Hongxiang Yuncai Leisure Products Co., Ltd. er en moderne virksomhed, der har specialiseret sig i forskellige slags udemøbler som campingborde& stole, plastmøbler og børneborde& stole. Hongxiang har stor produktionsstrøm og praktiske oplevelser, professionelle salgsteam og kvalitet efter service. Dets mål er at fremstille høj kvalitet og moderne design til sine produkter og service. Hongxiang holder sig konstant til konceptet" innovation, kvalitet, tjenester"


Vores fabrik6505773e29c32335e6e44b3aca96abc


Kvalifikation


Hvorfor vælge Us


Hvorfor vælge os

1.& for kvalitet; Service, vores 1 prioritet har altid været at give vores kunder produkter af høj kvalitet og overlegen kundeservice.
2. Hurtig ledetid Vi' vi er dedikeret til at levere de hurtigste omdrejningstider og arbejder meget hårdt for at sikre, at alle dine frister overholdes.
3. Uovertruffelige priser Vi stræber løbende efter at finde måder at reducere vores produktionsomkostninger og videregive besparelserne til dig!
4. Brand Awareness Målet med ethvert stærkt brand er at opnå et bevidsthedsniveau, der indstiller ideen om kvalitet og værdi i alle dine potentielle kunder.
5. Særlige tilbud For at bevare vores konkurrencefordel kører vi konstant specialtilbud på vores salgsfremmende gaver, forbrugsvarer og designtjenester. Kontakt vores salgsteam for at se, hvordan vi kan hjælpe dig med at spare en masse penge.


Ofte stillede spørgsmål


Q1. Har du MOQ?

A: I første rækkefølge kræver vi ikke dig for MOQ, og fra den næste ordre er MOQ 20 enheder, du kan blande mange modeller i en container.

Q2. Hvis jeg har brug for en prøve, skal jeg betale for den, og hvor længe får jeg prøven?

A: Vi vil forberede prøven til dig inden for 5 dage, prøveomkostningerne vil blive tilbagebetalt, når vi får en 40HQ container fra dig.

Spørgsmål 3. Hvad er dine betalingsbetingelser?

A: Vi kan acceptere TT-betalere ..


Hot Tags: udendørs metal spisestol med plast reb, Kina, fabrikanter, leverandører, prisliste, fremstillet i Kina

Undersøgelse

Du kan også lide