Moderne plast spisestue Billig plaststol med arm

Zhejiang Hongxiang Yuncai Products Co, Ltd blev grundlagt i 2002, som er en professionel udendørs fritidsprodukter. Campingborde og stole, plastborde og stole og møbler osv. Er Hongxiang hovedsageligt produkter. Alle firmaprodukter kommer fra avanceret digitalt elektronisk kontroludstyr med fremragende design, streng produktion og professionel styring. Hongxiang fremstiller fuldt ud til fremragende produkter med moderigtigt udseende, fremragende håndværk og enestående kvalitet.
Chat nu

Produktdetaljer

Moderne plast spisestue Billig plaststol med arm


INTRODUKTION

Stolen er lavet med injektion. Benet og sædet er fuldt forbundet. Så det er meget holdbart. Ergonomisk formet& komfortable buede siddepladser, designet til at yde støtte til din ryg, perfekt højde og radian giver en behagelig stol til dig.DIMENSION


Varenr .:

HXC-873

Tabelstørrelse:

58X56X81 / 44cm

Materiale:

PP

Pakke metode:

20stk / stak af klamfilm

Produktvægt:

3.9kgs

Farve:

i henhold til din pantone nr.

MOQ:

300pcs


QQ图片20200303135857FUNKTIONER


● Tilføj anti-UV i farvepulveret

● Stolen kan stables

● Antiskipben

8889


FORDELE

  1. Ergonomisk designet: ergonomisk, giver maksimal komfort& hyggelig.

  2. Vi har patent på denne vare og unikt design.

83BEDRIFTSFIL


Zhejiang Hongxiang Yuncai Leisure Products Co., ltd.is er en professionel møbelproducent. Vi er engageret i dette arkiveret mere end 15 år, og vi har forskellige slags udemøbler som campingborde& stole, plastmøbler og børneborde& stole. For alle produkter vælger vi plast- og aluminiummaterialer med god ydeevne. Vi insisterer på at eksistere af kvalitet, udvikling efter art og håndtering af service med prestige. Vores produkter er godt -modtaget af Japan, Korea, Polen, Holland, Spanien og så videre. Vi deltager også på Canton Fair og CIFF hvert år.

工厂图


Producer process
FORSENDELSESHIPPING WAY


Ofte stillede spørgsmål


1.Kan jeg få en prøve for at sikre kvaliteten?

Ja, vi accepterer prøveordren, inden din container bestiller.


2.Hvad det med kvaliteten af ​​dine produkter?

Hver produktkvalitet kontrolleres& rengøres inden emballage. Hvert trin i produktionen inspiceres omhyggeligt af vores professionelle QC-kontorist for at sikre kvaliteten af ​​vores produkter.


3.Hvad er dine vigtigste produkter?

Vi fokuserede på stol og bord


Hot Tags: moderne plast spisestue billig plaststol med arm, Kina, producenter, leverandører, prisliste, fremstillet i Kina

Undersøgelse

You Might Also Like