Moderne kontrakteret fritidsstol

Moderne kontrakteret fritidsstol

Fordele og funktioner 1.Både stilfuld og behagelig 2. Moderne udseende, modedesign 3.Large indlæsningsevne 4. Nemt samlet og stærk struktur 5. Egnet til stuer, caféer, vestlige restauranter, te restauranter, barer, udendørs osv.
Chat nu

Produktdetaljer

Moderne kontrakteret fritidsformand

Komfortable udendørs plaststole Designet i henhold til ergonomiske principper, den komfortable udendørs plaststol har en stilfuld og individuel form, og det bagerste strømlinede design får det til at føle sig godt tilpas. Selv hvis det bruges i lang tid, er det ikke let at fremstille rygsmerter, og humaniseret design er godt for helbredet.


Specifikation

Navn

Moderne kontrakteret fritidsstol

Varenummer

HXC-807

Materiale

100% ny PP

Åben størrelse

52x60x76 / 43cm

Farve

Rød, blå

Pakke

2pcs / CTN

Pakningsstørrelse

70x62x51cm

MOQ

300pcs

Fordele og funktioner


1.Både stilfuld og behagelig


2. Moderne udseende, modedesign


3.Large indlæsningsevne


4. Nemt samlet og stærk struktur


5. Egnet til stuer, caféer, vestlige restauranter, te restauranter, barer, udendørs osv.


3232

Vores historie


Zhejiang Hongxiang Yuncai Leisure Products Co., Ltd. er etableret ved kystbyen Taizhou i 2002. Hongxiang bruger til handel og fremstilling i forskellige former for udemøbler som campingborde og stole, plastmøbler og børnenes borde og stole. Med rige sorter, stabil kvalitet, yndefuld form og rettidig levering, har Hongxiang-produkter vundet fordel fra kunder i Europa, Sydøstasien og Amerika og så videre. Anlæggene i Hongxiang dækker 10000 kvadratmeter, og der er omkring 80 medarbejdere, der arbejder i virksomheden. Varemærket for HONGXIANG er med succes registreret i mere end ti lande som Japan, Frankrig og Italien.
Hot Tags: moderne kontraheret fritidsstol, Kina, producenter, leverandører, prisliste, fremstillet i Kina

Undersøgelse

You Might Also Like