Moderne billig stabelbar PP

Zhejiang Hongxiang Yuncai Products Co, Ltd blev grundlagt i 2002, som er en professionel udendørs fritidsprodukter. Campingborde og stole, plastborde og stole og møbler osv. Er Hongxiang hovedsageligt produkter. Alle firmaprodukter kommer fra avanceret digitalt elektronisk kontroludstyr med fremragende design, streng produktion og professionel styring. Hongxiang fremstiller fuldt ud til fremragende produkter med moderigtigt udseende, fremragende håndværk og enestående kvalitet.
Chat nu

Produktdetaljer


Moderne billig stabelbar PP

INTRODUKTION

En fantastisk mulighed for ethvert område. Denne moderne stol er et must have! Don' t nøjes med en kopi eller et produkt af lavere kvalitet. Vores veldefinerede og holdbare stol passer perfekt under de fleste Counter Top-områder og er sikker på at bringe komplimenter til dets høje kvalitet design og stil.


DIMENSION


Varenr .:

HXC -863

Tabelstørrelse:

54x58x82 / 45cm

Materiale:

PP

Pakke metode:

27stk / stak af klamfilm

Produktvægt:

4kgs

Farve:

i henhold til din pantone nr.

MOQ:

300pcs

QQ截图20200714144855FUNKTIONER


● Lavet af robust PP med UV

● Det er stærkt med letvægt

● Benet har antiskip madpuder

112116

FORDELE

  1. · Ergonomisk skulptureret sædeform

  2. · Komfortabelt placerede armlæn

  3. · Kan stables til opbevaring


111113BEDRIFTSFIL


Zhejiang Hongxiang Yuncai Leisure Products Co., ltd.is er en professionel møbelproducent. Vi er engageret i dette arkiveret mere end 15 år, og vi har forskellige slags udemøbler som campingborde& stole, plastmøbler og børneborde& stole. For alle produkter vælger vi plast- og aluminiummaterialer med god ydeevne. Vi insisterer på at eksistere af kvalitet, udvikling af arter og håndtering af service med prestige. Vores produkter er godt -modtaget af Japan, Korea, Polen, Holland, Spanien og så videre. Vi deltager også på Canton Fair og CIFF hvert år.

工厂图
Certifikat

QQ截图20200714150107


FORSENDELSESHIPPING WAY


Ofte stillede spørgsmål


1. Har du lager på din fabrik?

Nej, vi har ikke noget lager. Vi producerer efter ordremængde.2. Skal vi samle denne stol?

Nej, intet behov samles. Det indsprøjtes af en model.


3.Hvad' er dit vigtigste marked?

Vores vigtigste marked er europæiske lande, såsom Nthertherland, Tyskland, Frankrig, Polen, Spanien, UK osv.;

Vi prøver vores bedste for at åbne flere markeder i Asien, Australien, Mellemøsten, Nordamerika og Afrika.Hot Tags: moderne billig pp stabelbar stol, Kina, producenter, leverandører, prisliste, fremstillet i Kina

Undersøgelse

You Might Also Like