Duty Stål-plast klapstol

Duty Stål-plast klapstol

Zhejiang Hongxiang Yuncai Products Co, Ltd blev grundlagt i 2002, som er en professionel udendørs fritidsprodukter selskab. Camping borde og stole, plast borde og stole og møbler mv er Hongxiang hovedsagelig produkter. Alle virksomhedens produkter kommer fra avanceret digitalt elektronisk kontroludstyr med fremragende design streng produktion og professionel ledelse. Hongxiang fuldt fremstiller fremragende produkter med moderigtigt udseende, fremragende håndværk og fremragende kvalitet.
Chat nu

Produktdetaljer


Duty Stål-plast klapstol


Indførelsen

     

Stålplast klapstolen kan bruges i restauranten, udendørs aktivitet, cafe, hjem og kontor, fordi det er let at stable og transportere. Vi bruger os selv på at levere produkter af god kvalitet og professionel service, herunder design, engros, detailhandel og løse alle de problemer, vores kunde møder. Vores produkter er blevet sendt til Asien, Europa, Sydamerika og Nordamerika, også tjene et godt ry.


Dimension


Varenr.:

HXC-802

Tabelstørrelse :

56X49X81/44.5cm

Materiale:

PP+stål

Pakkemetode:

4stk/ctn

Produktvægt:

3,5 kg

Farve:

cusotomiserede farver

MOQ:

300 STK.

 


FUNKTIONER OG FORDELEIMG_20201211_094952IMG_20201211_095112
IMG_20201211_094754 IMG_20201211_095030                                    
  1. En mere effektiv brug med fleksibelt design, herunder en bekvem og hurtig tilgang til at åbne og lukke, let at opbevare, og det er velegnet til en række forskellige situationer.

  2. Fortykket stålrør og godt designet struktur gør en bedre ydelse af stolens stabilitet på en tungere vægt.

  3. En række forskellige farver til at opfylde dine mange krav.

QQ截图20200617105241FIRMAFIL


Zhejiang Hongxiang Yuncai Leisure Products Co, ltd.is en professionel møbelproducent. Vi er engageret i dette gemt mere end 15 år, og vi har forskellige former for udendørs møbler som camping borde & stole, plastmøbler og børneborde & stole. Til alle produkter vælger vi plast- og aluminiumsmaterialer med god ydeevne. Vi insisterer på at eksistere af kvalitet, udvikle efter art, og styre efter service med prestige. Vores produkter er godt modtaget af Japan, Korea, Polen, Holland, Spanien og så videre.  Vi deltager også i Canton Fair og CIFF hvert år.

工厂图


Faq


1.Q: Kan du sende os dit katalog?
A: Ja, vi kan anbefale til dig baseret på dine foretrukne stil og detaljer krav.


2.Q:Hvornår kan jeg få tilbuddet?
A: Vi plejer at citere inden for 24 timer efter vi får din forespørgsel. Hvis du er meget presserende at få prisen, bedes du ringe til os eller fortælle os i din e-mail, så vi vil betragte din forespørgsel prioritet.


3.Q: Hvordan kan jeg få en prøve til at kontrollere din kvalitet?
A: Efter prisbekræftelse kan du kræve, at prøverne kontrollerer vores kvalitet. Hvis du har brug for prøverne, opkræver vi for prøveomkostningerne. Men prøveomkostningerne kan refunderes efter ordrebekræftelse, når din ordremængde er større end MOQ.


4.Q: Hvad med prøve tid og prøve gebyr?
A:Prøve tid 5-7 dage.
Prøvegebyr:Afhænger af dit design og størrelsen af produkter.


5.Q: Kan jeg have vores LOGO på vores varer?
A: Ja, vi kan tilbyde tilpasset LOGO, hvis din mængde opfylder vores anmodning.


Hot Tags: told stål-plast klapstol, Kina, producenter, leverandører, prisliste, lavet i Kina

Undersøgelse

You Might Also Like