Stabelbar multifunktionel indendørs stol i plast

Stabelbar multifunktionel indendørs stol i plast

Fordele og funktioner 1.Den fleksible PP-stabelbare udendørs stole og opbevaring af PP sikrer komfort gennem lang siddeperiode. 2.Multifunktionel afføring tager mange bekvemmeligheder for dit liv, ikke kun kan brugen af afføring, men også en opbevaringsboks. 3. Enkelt moderne design, stables og pladsbesparende. 4. Runde plastikfødder hjælper med at holde dig sikker og stabil.
Chat nu

Produktdetaljer

Udendørs stole og opbevaring af plast

Specifikation

image001.jpg

HXC-866.png


Fordele og funktioner

De fleksible PP-stabelbare udestole og opbevaring af PP-plast sikrer komfort gennem lang siddeperiode.

Multifunktionel afføring tager mange bekvemmeligheder for dit liv, ikke kun kan være brug af afføring, men også en opbevaringsboks.

Enkel moderne design, stabelbar og pladsbesparende.

Runde plastikfødder hjælper med at holde dig sikker og stabil.

HXC-866.jpg


Ofte stillede spørgsmål

Spørgsmål: Hvor lang tid tager det at udføre min ordre?

A: Det afhænger af størrelsen og kompleksiteten af ordren. Fortæl os mængden og modelnummeret på de produkter, du skal bestille, så vi giver dig en detaljeret tidsplan.


Spørgsmål, hvis jeg rejser til Kina for at afgive ordre, hvilken type service har du råd?
A: Vi er altid med stor glæde til din tjeneste. Vi booker hotelreservation og laver en tidsplan for dig på forhånd. Vores tolk og chauffør henter dig på hotellet og ledsager dig derefter for at besøge fabrikker og marked og hjælpe dig med produkt sourcing.


Hot Tags: plastic stabelbar multifunktionel indendørs stol, Kina, producenter, leverandører, prisliste, fremstillet i Kina

Undersøgelse

You Might Also Like