De fem færdigheder til at vælge og købe børns borde og stole

- May 18, 2018-

Skrivebord som en vigtig del af børnelokalet, når valget skal være strenge krav, materiale, sikkerhedsfaktor osv., Skal være omtanke, hvilket sikrer, at børn lærer at være sunde, effektive, lykkes .
 
Sikkerhed er den første
 
Børn er mest 'eventyrere' . Til valg af bogbordsbænk og stol er sikkerhed den første ting at overveje.   Den linje af b også skrivebord og stol skal være glat , rund eller buet som den bedste . Det har også en glat omskifter og fin overflade . Børn er langt væk fra den akutte vinkel og den hårde og hårde overfladebeskrivelse og stol.   Hertil kommer, hvornår   Vælg og køb , det er bedst at ryste et par gange . Du må ikke købe den løse struktur, og som føles wobbly møbler.


Materialerne skal være miljøbeskyttelse
 
Børne møbler materiale, er relativt rigelige, såsom træ og kunsthåndværk, plast .   Disse materialer har forskellige karakteristika, men bør baseres på forudsætningen for et solidt og praktisk valg. Det siges, at miljøbeskyttelse, ingen ejendommelig lugt, overfladebelægning ikke burde være falmet og ikke let at ridse, og vær sikker på at vælge at bruge plastikdæksel eller andet harmløst belægningsbogen skrivebord og stol, fordi barnet kontakter med her, dette er meget vigtigt.
 
Størrelsen skal være   videnskabelig
 
Hvis man vælger børnebordsborde og stol, skal man også vælge at overholde princippet om menneskekroppens teknik, størrelsen på bordsstolen skal kombineres med barnets højde, alder og kropsstørrelse, så det er godt for deres sunde vækst. Generelt er børnenes skrivebordsstandard 1,1 ~ 1,2 meter lang, 0,76 meter høj, 0,55 ~ 0,6 meter bred. Hår af høj standard er 0,4 ~ 0,44 meter, den samlede højde er ikke mere end 0,8 meter, som stort set kan dække behovene af skolealderen børn . selvfølgelig,   universitetsstuderende og preshool studerende er ikke gældende for denne størrelse.


Farve opportunistisk koordinering
 
Som en del af dette børnelokale vil valget af skrivebordsstol og værelse tage tone. 0 ~ 7 årige børn er toppen af udviklingen af kreativitet, det er bedst at fed og lyse farver vækker deres nysgerrighed og opmærksomhed. eller gamle møbler og manglen på møbler møbler havde det bedre ikke.
 
Videnskabelig forskning viser, at karakteren er indadvendt og svage børn, hensigtsmæssigt BRUGER farvekontrast stærkt møbler; Et temperamentsfuldt barn, passende USES-line downy, farve elegante møbler. Men hvis du vælger justerbar af børns skrivebord og stol, havde det bedre at vælge farve af stille elegant , fordi møbler skal ledsage børnene i mange år .

 


 
Modellering er med funktionen
 
Hvis du vælger rent børnebordsbord og stol, skal du ikke vælge modellering for fancy .   Den ene hånd er let at være forældet, også let at sprede barnets opmærksomhed, så de ikke kan koncentrere sig. Det er bedre at modellere kortfattet, funktionelt. Hvis forældrene føler manglen på forandring, kan selvfølgelig også bruge farve og blødt outfit til at bryde deprimerende.