Gør metoden til bærbare folde Siamese picnicborde og stole

- Jan 25, 2018-

Med den løbende forbedring af folks levestandard, biler ind gradvist i familien, familie bil ejerskab af stigningen i familien som en enhed af selvstændig kørsel fritid, turisme vil blive en masse biler i weekenden, ferie vigtigt aktiviteter, kan nyde forstæder frisk luft, smukke omgivelser, til gavn for folks fysiske og mentale sundhed. Selvstændig kørsel fritid, turisme, osv., skal være forsynet med egnet til udkanten af klapbord, spisestue stol, men det nuværende marked i feltet med klapbord, spisestue stol, fælles brug af split struktur, det vil sige, tabel, spisestuestole foldet, der er en stor folde volumen, du indtager en større plads, besværligt at sætte i bilens bagagerum.

Brugsmodellen formålet med brugsmodellen er at give en transportabel foldbar Siameser picnicbord og stol, som er små i størrelse, let i vægt og nem at bære efter foldning, sigter manglen på den eksisterende teknologi.

Brugsmodellen er designet til at realisere en transportabel folde Siameser picnicbord og stol, omfatter en tabel panel, hvori bordplade bestyrelsen er hængslet ved en symmetrisk to dele, og i periferien af panelet tabel er forsynet med en nedadgående omsluttende kant, og en håndtag med en lås Lås er arrangeret på de to sider af sidevæggen, som er modpart bordplade bestyrelse. En dobbelt sæde er arrangeret på hver side af de to dele af bordplade bestyrelsen, og et par fødder er hængslet på begge sider af de to pladser. Foden er forsynet med en to-segment hængsel til at modtage en sammenfoldelig bandage, og en låsen er arrangeret på den foldede tandbøjle; i midten af de to pladser og tilstødende dele af den desktop board nær bunden med to plejlstænger hængslet de to ender af plejlstang og desktop board, A forbindelse mellem to sæder og en 13-segment hængsel til at modtage en foldet bandage mellem to conn de stænger to ender af tre-segment hængslede folde skinnen er forbundet med den distale side af bordplade plade af den tilstødende del og den ydre side af dobbelt sæde, og tre-segment hængsel modtager den midterste del af den skrå bandage og den plejlstang af arbejdsmarkedets parter. I den midterste del af tre-segment hængsel er modtager den skrå bandage og den mediale del af dobbelt sæde forudsat med en to-segment hængsel til at modtage den foldede støtte stang, to-segment hængsel modtager de to ender af folde stang og tre-segment hængsel til at modtage de folde bandage og dobbelt sæde hængslet forbindelse.

Brugsmodel yderligere forbedrer udformningen af en parasol jack, som kan indstilles i midten af bordpladen pladen til lette inden brug.