Udenrigsministeriets talsmand Hua Chunying den 31. af Verdenssundhedsorganisationens frigivelse af en ny coronavirusinficeret lungebetændelsesepidemi

- Feb 08, 2020-

Om aftenen den 30. januar lokal tid meddelte Verdenssundhedsorganisationen, at den nye coronavirusepidemi blev opført som en nødsituation for folkesundhed af international bekymring og understregede, at rejse- og handelsrestriktioner ikke blev anbefalet, og bekræftede Kinas' s forebyggende foranstaltninger . Udenrigsministeriet og den nationale sundhedskommission besvarede spørgsmål fra journalister.


89161e137b356996b6e2693872e6077a


Udenrigsministeriet:

Helt selvsikker og i stand til at vinde kampen mod epidemiforebyggelse og -kontrol


Udenrigsministeriets talsmand Hua Chunying svarede journalister' spørgsmål den 31. angående Verdenssundhedsorganisationens' frigivelse af en ny coronavirus-inficeret lungebetændelsesepidemi som en" folkesundhedstilstand af international interesse" ;.


Spørgsmål: Generaldirektøren for Verdenssundhedsorganisationen meddelte for nylig, at lungebetændelsesudbruddet af en ny coronavirusinfektion udgør en GG-kvot; folkesundhedstilstand af international interesse GG-quot ;. Hvad mener' s Kina&# 39 om dette?


Svar: Siden udbruddet af lungebetændelse forårsaget af nyt koronavirus har den kinesiske regering altid vedtaget de mest omfattende og strengeste forebyggelses- og kontrolforanstaltninger på en meget ansvarlig måde over for folks' s sundhed. Har tillid og evne til at vinde kampen mod denne epidemi.


På samme tid underrettede den kinesiske side på en gennemsigtig og ansvarlig måde de relevante parter om den epidemiske situation og delte den virale gensekvens. Verdenssundhedsorganisationen og mange lande bekræfter og vurderer dette fuldt ud.


Kina har opretholdt tæt kommunikation og godt samarbejde med WHO. WHO-eksperter tog til Wuhan for et feltbesøg. Generaldirektør Tan Desai besøgte Kina for et par dage siden og udvekslede fuldt ud synspunkter med Kina om forebyggelse og kontrol af epidemien. Kontrolarbejdet bekræftede fuldt ud og værdsatte Kinas&# 39s enorme bidrag til verden i kampen mod epidemien. Kina er villig til at fortsætte med at arbejde med WHO og andre lande for i fællesskab at beskytte global og regional folkesundhedssikkerhed.