Bærbare stole udendørs

Bærbare stole Udendørs specifikation Fordele og funktioner · Aluminiumlegering Ramme Tykkelse 10 mm aluminiumslegering beslag, super styrke, sejhed, stabil, robust og holdbar, fire ben giver stor støtte, der bærer op til 188 lbs, du kan sidde på det meget fast. · Ultra-light og Easy-carry Den foldende ...
Chat nu

Produktdetaljer

Bærbare stole udendørs

Specifikation

Navn

Bærbare stole udendørs

Varenummer

HXC-20, HXC-25

Materiale

klud top & alum.legs

Åben størrelse

19x19x23cm 25X25X28cm

Pakke

20pcs / CTN

Pakningsstørrelse

45x30.5x32cm 45x39.5x32cm

MOQ

500pcs

Bemærkning

Alu.6061

Fordele og funktioner

· Aluminiumlegering Ramme Tykkelse 10 mm aluminiumslegering beslag, super styrke, sejhed, stabil, robust og holdbar, fire ben giver stor støtte, med op til 188 lbs, kan du sidde på det meget fast.

· Ultra-light og Easy-carry Foldestolen er letvægts, en specialdesignet taske er fastgjort til praktisk bære, sæt i en speciel taske, nem at opbevare og bærbar, når du går ud, ligesom en lille bagage på en tur.

· Materiale af høj kvalitet, oxford stof, slidstærk, åndbar, rivningsbestandig, vandtæt, nem at rengøre, og høj styrke aluminiumslegeringsrør, det er slidstærkt og robust, som kan bruges i lang tid, der er 4 bordben rille -skid design, slid og holdbar, det kan beskyttende gulv, når det bruges indendørs.

· Nem at folde op og brug Ikke nødvendigt værktøj, sammenklappelig stol og udvidelige metalpoler gør det nemt at oprette og folde ned. Du kan afslutte montageprocessen i sekunder, når du skal bruge det til enhver tid og hjælpe dig med at spare flere gange.

· Det er behagelig nydelse for camping, fiskeri, rejser, vandreture, grill, have, strand brug, og den hurtigt foldede stol også god til hjemmet med henblik på afslapning, du kan sætte det på græsset, jorden, sand, cementhallen ovenfor.


Hot Tags: bærbare stole udendørs, Kina, producenter, leverandører, prisliste, lavet i Kina

Undersøgelse

You Might Also Like