Udendørs sammenfoldelig bærbar stol

Udendørs sammenfoldelig bærbar stol

Den bærbare stole udendørs er let, en specialdesignet taske er monteret til bekvem transport, lægges i en særlig taske, let at opbevare og bærbar, når du går ud, ligesom en lille bagage på en tur.
Chat nu

Produktdetaljer

Bærbare stole udendørs

Specifikation

Navn

Bærbare stole udendørs

Varenr.

HXC-20, HXC-25

Materiale

klud top & alun.legs

Åben størrelse

19x19x23cm 25X25X28cm

Pakke

20pcs / CTN

Pakningsstørrelse

45x30.5x32cm 45x39.5x32cm

MOQ

500pcs

Bemærkning

Alu.6061

7

Fordele og funktioner

  • Tykkelse 10 mm aluminiumslegering beslag, super styrke, sejhed, stabil, robust og holdbar, fire ben giver stor støtte, med op til 188 kg, kan du sidde meget fast.

  • Den bærbare stole udendørs er let, en specialdesignet taske er monteret til bekvem transport, lægges i en særlig taske, let at opbevare og bærbar, når du går ud, ligesom en lille bagage på en tur.

  • Oxfordsstof af høj kvalitet, slidstærkt, åndbart, rivefast, vandtæt, let at rengøre og høj styrke aluminiumslegeringsrør, det er holdbart og robust, der kan bruges i lang tid, der er 4 bordben rille anti-slip design, slid og holdbar, det kan beskytte gulvet, når det bruges indendørs.

  • Intet behov for værktøj, sammenklappelig stol og strækbare metalstænger gør det nemt at opsætte og folde ned, du kan afslutte monteringsprocessen på få sekunder, når du skal bruge den når som helst og hjælpe dig med at spare flere gange.

  • Det er behagelig nydelse til camping, fiskeri, rejser, vandreture, grill, have, strandbrug og den hurtigt foldede stol, som også er fantastisk til hjemmebrug til afslapning. Du kan lægge det på græsset, jorden, sandet, cementbanen ovenfor.

Vores historie

Zhejiang Hongxiang Yuncai Leisure Products Co., Ltd. er etableret ved kystbyen Taizhou i 2002. Hongxiang bruger til handel og fremstilling i forskellige slags udemøbler som campingborde og stole, plastmøbler og børnenes borde og stole. Med rige sorter, stabil kvalitet, yndefuld form og rettidig levering, har Hongxiang-produkter vundet fordel fra kunder i Europa, Sydøstasien og Amerika og så videre. Anlæggene i Hongxiang dækker 10000 kvadratmeter, og der er omkring 80 medarbejdere, der arbejder i virksomheden. Varemærket for HONGXIANG er med succes registreret i mere end ti lande som Japan, Frankrig og Italien.


Hot Tags: udendørs sammenfoldelig bærbar stol, Kina, producenter, leverandører, prisliste, fremstillet i Kina

Undersøgelse

You Might Also Like