Sammenklappelig campingbænk

Sammenklappelig campingbænk

Sammenfoldelig udendørs bænk specifikation Fordele og funktioner · Stabil og kan foldes fladt, når den ikke er i brug, hvilket gør det pladsbesparende; · Stærkt stål og 600D stof med høj styrke · Skridsikker fodpude undgår gulvbeskadigelse og er holdbar. 1. Hvad er din MOQ? Normalt er vores MOQ 500 stk. Men vi ...
Chat nu

Produktdetaljer

sammenklappelig campingbænk

Specifikation

Navn

sammenklappelig campingbænk

Varenr.

HXB-8830-X2

Materiale

Tæppetop og stålben

Farve

Mørkegrøn

Åben størrelse

93 / 107x36x42cm

Pakke

6pcs / CTN

Pakningsstørrelse

109.5x19x58cm

MOQ

500pcs

Fordele og funktioner

· Stabil og kan foldes fladt, når den ikke er i brug, hvilket gør det pladsbesparende;

· Stål med høj styrke og 600D

· Skridsikker fodpude for at undgå, at gulvet beskadiges, og det er holdbart.


Vores historie


Zhejiang Hongxiang Yuncai Leisure Products Co., Ltd. er etableret ved kystbyen Taizhou i 2002. Hongxiang bruger til handel og fremstilling i forskellige former for udemøbler som campingborde og stole, plastmøbler og børnenes borde og stole. Med rige sorter, stabil kvalitet, yndefuld form og rettidig levering, har Hongxiang-produkter vundet fordel fra kunder i Europa, Sydøstasien og Amerika og så videre. Anlæggene i Hongxiang dækker 10000 kvadratmeter, og der er omkring 80 medarbejdere, der arbejder i virksomheden. Varemærket for HONGXIANG er med succes registreret i mere end ti lande som Japan, Frankrig og Italien.


FAQ:


Sp., Kan jeg besøge din virksomhed?
A: Selvfølgelig har vi et showroom i taizhou, Kina. Hvis du vil bestille vores produkter og besøge vores firma, bedes du kontakte os for at aftale en aftale.


Spørgsmål: Hvad med kvalitetsgarantien?

A: Vi har streng kontrol med kvaliteten fra materiale til forsendelse, brug CTN i topklasse som vores standardemballage, overfladen vil blive indpakket af PE-form eller bobleindpakning.


Q. Hvad er MOQ og leveringstid?

A: Moq af vores produkter er 300stk / farve / model, leveringstiden er 30-40 dage efter deponering. Nogle af dem er på lager, så kontakt os inden du bestiller.


Hot Tags: sammenklappelig campingbænk, Kina, producenter, leverandører, prisliste, fremstillet i Kina

Undersøgelse

You Might Also Like