Rullende Aluminim-bord med håndtagspose

Rullende Aluminim-bord med håndtagspose

Zhejiang Hongxiang Yuncai Products Co., Ltd. blev grundlagt i 2002, som er en professionel udendørs fritidsprodukter. Campingborde og stole, plastborde og stole og møbler osv. Er hovedsagelig produkter fra Hongxiang. Alle virksomhedens produkter kommer fra avanceret digitalt elektronisk kontroludstyr med fremragende design, streng produktion og professionel styring. Hongxiang fremstiller fuldt ud til fremragende produkter med moderigtigt udseende, fremragende håndværk og fremragende kvalitet.
Chat nu

Produktdetaljer

Rullende Aluminim-bord med håndtagspose


INTRODUKTION

Dette picnicbord i metal er det perfekte udendørsbord til alle dine udendørs eventyr. Aluminiumsbordmaterialerne sikrer, at dit metal picnicbord er fri for rust eller korrosion. Dette bord er designet til daglig brug og er let sammenklappeligt på grund af dets patenterede, ergonomiske, hurtigfoldede design. Let at bære, metalbordet kan let foldes væk på få minutter. Der er også en robust bæretaske, der holder dit aluminiumsbord perfekt beskyttet og klar til næste brug.DIMENSION


Varenr .:

HXT-8830-H6

Bordstørrelse:

93X90X70cm

Materiale:

Alu.

Pakke størrelse:

25X15,5X94,5cm

Produktvægt:

4 kg

Antal / Ctn:

1 stk / bæretaske, 1 stk / ctn

MOQ:

300STK


FUNKTIONER


1. Bordet er bygget med aluminiumslegering i luftfartsklasse, der er beklædt med smukke metalliske farver. Dens smukke originale farve er uden sidestykke og vil oplyse dine udendørs ånder. I modsætning til bærbare borde af træ eller nylon er aluminiumspladen vandtæt, vejrbestandig og nem at tørre af.

2.Ingen værktøjer nødvendige! Rammen i aluminium er designet til let at dukke op og folde. Dens unikke hængseldesign muliggør nem og robust forbindelse til bordpladen. Bare åbn det og fastgør bordpladen, så er du klar til at gå! Du kan endda samle dem med kun én hånd!

3I3A0886
FORDELE

a: Bordet er mekanisk designet til at rumme op til 50 kg / 22 kg. Gummibenene er bygget til at stabilisere sig på forskellige terræn.

b: Det bedste valg for campister, vandrere, eventyrere og alle, der søger komfort. Bordet er perfekt til have, strand, camping, fiskeri, vandreture til vandreture, terrasse, altan, voksen, børn.

QQ截图20200701103208


VIRKSOMHEDSFIL


Zhejiang Hongxiang Yuncai Leisure Products Co., Ltd. er etableret i kystbyen Taizhou i 2002. Hongxiang bruger handel og fremstilling i forskellige slags udendørs møbler som campingborde& stole, plastmøbler og børneborde& stole. Withrich sorter, stabil kvalitet, yndefuld form og rettidig levering, Hongxiang produkter har vundet fordel fra kunder i Europa, sydøstasien og Americaand så videre. Planterne i Hongxiang dækker 10000 kvadratmeter, og der er omkring 80 medarbejdere i virksomheden. Varemærket til HONGXIANG er med succes registreret i mere end ti lande som Japan, Frankrig.

工厂图
FORSENDELSESHIPPING WAY


Hvorfor vælge os?

  1. Erfaren fabrik

  2. Lav MOQ

  3. 3. Konkurrencedygtig pris

  4. 4. Professinal kvantitetskontrol

  5. 5. Hurtig levering og konkurrencedygtig forsendelsespris

  6. 6. Stærk efter service


FAQ

1. Hvornår kan jeg få prisen?

A: Vi citerer normalt inden for 24 timer efter vi har modtaget din forespørgsel. Hvis du er meget presserende for at få prisen, bedes du ringe til os på +86057688529033, eller du kan reagere på os ved hjælp af de tilgængelige kontaktoplysninger vist ovenfor.


2.Hvis jeg tager til Kina for at afgive ordre, hvilken slags service har du råd til?
A: Vi er altid med stor glæde til din tjeneste. Vi vil reservere hotelreservation og lave en tidsplan for dig på forhånd. Vores tolk og chauffør henter dig på hotellet og ledsager dig derefter til at besøge fabrikkerne og markedet og hjælpe dig med produktsourcing.


3.Hvordan kan jeg få lasten?
A: Vi har mere end mange år i eksport til forskellige lande. Vi kan håndtere levering af fragt til din nærmeste havn eller levering til dit lager direkte.
Hot Tags: rullende aluminiumsbord med håndtaske, Kina, producenter, leverandører, prisliste, fremstillet i Kina

Undersøgelse

You Might Also Like