Udendørs Justerbare Bærbare Borde

Udendørs Justerbare Bærbare Borde

Udendørsjusterbare bærbare borde Specifikationer Fordele og funktioner PP håndl gør det blødt, fleksibelt Stålspænde mellem de to bordforbindelser øger stabiliteten. Triangle-design øger det lukende bærende og forbedrer stabiliteten. Hvorfor vælge os? Zhejiang Hongxiang Yuncai ...
Chat nu

Produktdetaljer

Udendørs Justerbare Bærbare Borde

Specifikation af udendørs justerbare bærbare borde

Navn

Udendørs justerbare bærbare borde

Varenummer

HXT-8812 (60x40)

Materiale

MDF 4MM bordplade alu.ramme og ben.

Åben størrelse

60x40x40 / 26cm

Pakke

1pc / CTN

Pakningsstørrelse

43x7.5x34cm

Container Indlæser mængde

20'G = 2600PCS, 40'G = 5600PCS, 40'H = 6250PCS

MOQ

500pcs

Fordele og funktioner i udendørs justerbare bærbare borde

PP håndl gør det blødt, fleksibelt

Stålspænde mellem de to bordforbindelser øger stabiliteten.

Triangle-design øger det lukende bærende og forbedrer stabiliteten.

Hvorfor vælge os?

Zhejiang Hongxiang Yuncai Leisure Products Co, Ltd. er etableret i kystbyen-Taizhou i 2002. Hongxiang bruger til handel og fremstilling i forskellige former for udendørs møbler som campingborde og stole, plastmøbler og børns borde og stole. Med rige sorter, stabil kvalitet, yndefuld form og rettidig levering har Hongxiang produkter vundet fordel fra kunder i Europa, Sydøstasien og Amerika og så videre. Plantene i Hongxiang dækker 10000 kvadratmeter, og der er omkring 80 stabe, der arbejder i virksomheden. Varemærket HONGXIANG er med succes registreret i mere end ti lande som Japan, Frankrig og Italien.

Som en global leverandør i møbler fabrikken, Zhejiang Hongxiang Yuncai Leisure Products Co, Ltd. fokuserer på forbedring af erstatning af teknologi og udstyr og har elimineret en række gamle produktionsmaskiner i de senere år med introduktion af avanceret produktionsudstyr til opnåelse af modernisering af kvalificeret produktion. Hongxiang overholder altid begrebet "innovation, kvalitet, service" og absorberer nye ideer med streng kvalitetskontrol og allround servicesporing for at lave produkter af høj kvalitet.

Hot Tags: udendørs justerbare bærbare borde, Kina, producenter, leverandører, prisliste, lavet i Kina

Undersøgelse

You Might Also Like