Let og hurtig samling Campingbord

Let og hurtig samling Campingbord

Campingplads med let og hurtig montering Fordele og funktioner · Bærbart letvægtsbord på bordet: Dette sammenklappelige picnicbord af aluminium er ideelt til familiesammenkomster, picnics, campingture, buffeter eller grill. · Vandtæt design: Bordpladen er sammensat af sammenklappelig aluminium i høj kvalitet ...
Chat nu

Produktdetaljer

Campingplads med let vægt og hurtig montering

Navn

let at samle foldet picnicbord


Varenummer

HXT-8830-H6

Materiale

ALU.

Farve

Sølv

Åben størrelse

93X90X70cm

Pakke

1stk / CTN

Pakningsstørrelse

24.5x16.5x96cm

Container Indlæser mængde

20'g = 710pcs

Certifikat

Ingen

Patent

Ingen

MOQ

500pcs

BemærkningFordele og funktioner

· Bærbart letvægtsbord: Dette sammenklappelige picnicbord i aluminium er ideelt til familiesammenkomster, picnics, campingture, buffeter eller grill.


· Vandtæt design: Bordpladen er sammensat af sammenklappelige aluminiumsplader i høj kvalitet. Let at rengøre med opvaskemaskine og har lang levetid.


· Kompakt og letvægt: Er ideel til både indendørs og udendørs aktiviteter såsom camping, vandreture, picnic, gårdhave, havegrill, strand, fiskeri og mere.


· Let at bruge: Intet værktøj kræves, samles på 1 minut, hurtigt og nemt. 66 kg maks. Bordvægtkapacitet til daglig brug.FAQ:

1.Hvordan om prøver?
Vi er glade for at kunne tilbyde dig prøver med gebyr, men vi refunderer, hvis mængden er stor, fragtomkostninger under kundens konto.
Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål.


2. Hvordan kan jeg få prøver?

A: vi sender prøve efter modtagelse af prøven.


3.Hvis jeg rejser til Kina for at afgive ordre, hvilken type service har du råd?
A: Vi er altid med stor glæde til din tjeneste. Vi booker hotelreservation og laver en tidsplan for dig på forhånd. Vores tolk og chauffør henter dig på hotellet og ledsager dig derefter for at besøge fabrikker og marked og hjælpe dig med produkt sourcing.


Hot Tags: letvægts- og hurtigmontering campingbord, Kina, fabrikanter, leverandører, prisliste, fremstillet i Kina

Undersøgelse

You Might Also Like