Sammenfoldelig bærbar plastikbord

Specifikation af foldbart bærbart plastbordsfordel Fordele GG-forstærker; Funktioner ved sammenklappeligt bærbart plastbordsbord Udfold og fold i sek! Spar din dyrebare tid og hårdt tjente penge, og invester i et Navyice foldbart skrivebord og stole i dag. Start dit eget eventyr og nyd camping og spisesal som ...
Chat nu

Produktdetaljer


Specifikation af sammenfoldeligt bærbart plastbord

produktnavn

Sammenfoldeligt bærbart plastbord

Varenr.

HXT-8808-1

Materiale

ABS+ALU LEG.

Farve

blå, grøn, sort, lyserød osv

Vægt

0. 5 KGS

Størrelse

39. 5 x 24. 5 x 18 cm

MOQ

500 stykker / COLOR

Pakke

1 pc / boksen 20 stk / CTN

Leveringsperiode

Hele året rundt

Fordele ved GG-forstærker; Funktioner ved sammenfoldeligt bærbart plastbordsbord

Udfold og fold ind sekunder!

Spar din dyrebare tid og hårdt tjente penge, og invester i et Navyice foldbart skrivebord og stole i dag. Start dit eget eventyr og nyd camping og spisetid som du skulle med vores bord. Der er ikke behov for at bære klodsede og tunge længere. Ingen grund til at trætte dine hænder. Ingen grund til at være ude af styrke. Du kan folde og udfolde denne tabel på få sekunder.

HÅNDTAGET TIL TÆLLE HVERDAG FOLD& UNFOLD!

Dette klapbord er designet til at tilfredsstille selv de mest krævende lejrbehov. Det er meget lille og meget lys. Lavet af alu og ABS-plast. Du kan lyse det overalt.

Ingen flere skader. Ikke mere billigt bindende. Ikke mere dårligt tilbehør. Vi har dig dækket.

MINIMIZE REJSEKOMFORT - MAKSIMER CAMPING PLEASURE!


PRODUKTER DETALJ
Ofte stillede spørgsmål

1. Hvad er betalingsbetingelserne?
T / T 30% indbetaling og 70% saldo mod B / L-kopi.
L / C ved syne
2. Hvad er din MOQ?
Normalt er vores MOQ 500 PCS. Men vi accepterer lavere mængde til din prøveordre. Du er velkommen til at fortælle os, hvor mange stykker du har brug for, og vi beregner omkostningerne tilsvarende. Håber du kan placere store ordrer efter at have kontrolleret kvaliteten af ​​vores produkter og kend vores service.
3. Kan jeg få prøve?
Sure.We leverer normalt eksisterende prøve til kontrol af kvalitet. Men en lille prøveafgift for brugerdefinerede design. Prøveafgift refunderes, når ordren er op til en bestemt mængde.
4. Hvor længe er prøveudløbetid?
For de eksisterende prøver tager det 3-5 dage. Hvis du vil have dit eget design, tager det 5-7 dage, afhængigt af dine designs, uanset om du har brug for en ny udskrivningsskærm osv. Vi svarer altid på din anmodning så hurtigt som vi kan .
5. Hvor lang tid er produktionstidens produktionstid?
Det tager 30-40 dage efter deponering. Vi har stor produktionskapacitet, hvilket kan sikre hurtig leveringstid selv for stor mængde


Prøveværelse

Hot Tags: foldbar bærbar plastbordsbord, Kina, producenter, leverandører, prisliste, fremstillet i Kina

Undersøgelse

You Might Also Like