Nem at installere Buffet Folding Table

Nem at installere Buffet Folding Table

Nem at installere klapebord med buffeten Fordele og funktioner · Bærbart letvægts klapbord: Dette sammenklappelige picnicbord i aluminium er ideelt til familiesammenkomster, picnics, campingture, buffeter eller grill. · Vandtæt design: Bordpladen er sammensat af sammenklappelige aluminiumsplader i høj kvalitet ....
Chat nu

Produktdetaljer

Nem at installere buffetfoldebord


Navn

let at samle foldet picnicbord


Varenummer

HXT-8830-H6

Materiale

ALU.

Farve

Sølv

Åben størrelse

93X90X70cm

Pakke

1stk / CTN

Pakningsstørrelse

24.5x16.5x96cm

Container Indlæser mængde

20'g = 710pcs

Certifikat

Ingen

Patent

Ingen

MOQ

500pcs

BemærkningFordele og funktioner


· Bærbart letvægtsbord: Dette sammenklappelige picnicbord i aluminium er ideelt til familiesammenkomster, picnics, campingture, buffeter eller grill.


· Vandtæt design: Bordpladen er sammensat af sammenklappelige aluminiumsplader i høj kvalitet. Let at rengøre med opvaskemaskine og har lang levetid.


· Kompakt og letvægt: Er ideel til både indendørs og udendørs aktiviteter såsom camping, vandreture, picnic, gårdhave, havegrill, strand, fiskeri og mere.


· Let at bruge: Intet værktøj kræves, samles på 1 minut, hurtigt og nemt. 66 kg maks. Bordvægtkapacitet til daglig brug.FAQ:


1. Hvornår kan jeg få prisen?

A: Vi citerer normalt inden for 24 timer efter, at vi har modtaget din forespørgsel. Hvis du er meget presserende for at få prisen, kan du ringe til os på +86057688529033, eller du kan reagere på os med alle tilgængelige kontaktoplysninger vist ovenfor.


2.Hvis jeg rejser til Kina for at afgive ordre, hvilken type service har du råd?
A: Vi er altid med stor glæde til din tjeneste. Vi booker hotelreservation og laver en tidsplan for dig på forhånd. Vores tolk og chauffør henter dig på hotellet og ledsager dig derefter for at besøge fabrikker og marked og hjælpe dig med produkt sourcing.


3.Hvordan kan jeg hente lasten?
A: Vi har mere end mange år i eksport til forskellige lande. Vi kan håndtere levering af lasten til din nærmeste havn eller levering til dit lager direkte.


Hot Tags: let at installere klapebord til buffet, Kina, producenter, leverandører, prisliste, fremstillet i Kina

Undersøgelse

Du kan også lide