PP foldebordssæt

PP foldebordssæt

Zhejiang Hongxiang Yuncai Products Co, Ltd blev grundlagt i 2002, som er en professionel udendørs fritidsprodukter virksomhed. Campingborde og stole, plastborde og stole og møbler osv. Er hovedsagelig produkter fra Hongxiang. Alle virksomhedens produkter kommer fra avanceret digitalt elektronisk kontroludstyr med fremragende design, streng produktion og professionel styring. Hongxiang fremstiller fuldt ud til fremragende produkter med moderigtigt udseende, fremragende håndværk og fremragende kvalitet.
Chat nu

Produktdetaljer


PP foldebordssæt


INTRODUKTION

Bordet er lavet af ABS-top og højstyrkestålben, stolen er PP-top. Du kan nemt installere det sammenfoldelige lejrbord inden for få sekunder og hurtigt at folde ud og tage det med bærehåndtaget. I modsætning til bærbare borde af træ eller nylon er ABS-bordpladen vandtæt, vejrbestandig og let at tørre af. Det kan give dig store bekvemmeligheder, når du nyder picnic eller spiller spil udenfor.


DIMENSION


Varenr .:

HXPT-8833

Bordstørrelse:

85,5X85X69cm

Materiale:

TABEL: ABS TOP, STOL: PP TOP

Pakke metode:

1SET / CTN

Produktvægt:

8,8 kg

Pakke størrelse:

87X11X50cm

MOQ:

300STK


HXPT-8833FUNKTIONER


● Foldet som kuffert for at spare plads

Nem at folde og åbne, ikke nødvendigt at samleIMG_6107

FORDELE

Det giver 4 pladser, så du kan nyde fritiden, men det tager slet ikke meget plads, når det foldes op til en kuffert. Perfekt til havefest, grill, camping, picnic, fiskeri eller andre interessante udendørs aktiviteter

QQ截图20200701103129VIRKSOMHEDSFIL


Zhejiang Hongxiang Yuncai Leisure Products Co., ltd. er en moderne virksomhed, der specialiserer sig i forskellige slags udendørs møbler som campingborde& stole, plastmøbler og børneborde& stole. Hongxiang har stor produktionsflow og praktiske oplevelser, professionelle salgsteams og efterservice af høj kvalitet. Dets mål er at fremstille høj kvalitet og moderne design til sine producerer og service. Hongxiang overholder vedvarende konceptet med" innovation, kvalitet, tjenester" og absorberer nye idéer med streng kvalitetskontrol og alle-runde-servicesporing til at lave produkter af høj kvalitet.

工厂图FORSENDELSESHIPPING WAY


Vores fordel

1.Små mand er accepteret, det er godt, at du starter.

2.Wecancontrolqualityandorderprocesswell.
3.Weareamfabrikant ogproducer - hurtigere feedback, konkurrencedygtig pris.
4.WehaveISO9001certificate, SGSreportavailable, andBSCIpassed.

5. betjener mange børnestole, så du kan vælge forskellige stilarter.

6.BestMaterialeog indpakning af pakker, ikke til eller om kvalitetsklagen, når du sælger dine varer.Hot Tags: pp foldebordssæt, Kina, producenter, leverandører, prisliste, fremstillet i Kina

Undersøgelse

You Might Also Like