Bærbart, sammenfoldeligt picnicbord med 4 sæder

Bærbart, sammenfoldeligt picnicbord med 4 sæder

Dette sammenfoldelige plastik picnicbord er udstyret med et paraplystativ, hvilket gør det til det perfekte produkt til en familieferie, hvilket giver dig en uforglemmelig picnicoplevelse på en solskinsdag.
Chat nu

Produktdetaljer

Bærbart foldet picnicbord i aluminium

Specifikation image001.jpg


Fordele og funktioner ved foldbare plastik-picnicborde

· Materiale: ABS-bord, PP-sæde, ben af aluminium. Bordets aluminiumsben tilbyder styrke og stabilitet, PP-plastsæder og ABS-overflade er stødbestandige til langvarig brug.

· Dette sammenklappelige plastik-picnicbord har en paraplyholder, der gør det til det perfekte produkt til familieudflugter på smukke solrige dage og håndtere en lang række forskellige vejr, hvad enten det er solskin eller pludselig regn, du kan fortsætte med at spille, anderledes vejr til giver dig en anden picnic oplevelse

· Lejlighed: Det giver 4 pladser, hvor du kan nyde fritid, men det tager overhovedet ikke meget plads, når det foldes op til en kuffert. Perfekt til havefest, grill, camping, picnic, fiskeri eller andre interessante udendørs aktiviteter

· Let at transportere: Dette lette bord har plads til fire og foldes ned til størrelsen på en kuffert, så du kan tage den med overalt. Det tager kun 30 sekunder at opsætte og folde væk.


8821-b.jpg

FAQ:

Spørgsmål: Hvad med ledtiden for masseproduktion?

Sv .: Ærligt set afhænger det af ordremængden og den sæson, du placerer ordren. Generelt foreslår vi, at du starter forespørgsel 40 dage før den dato, hvor du gerne vil have produkterne i dit land.


Spørgsmål, hvis jeg rejser til Kina for at afgive ordre, hvilken type service har du råd?
A: Vi er altid med stor glæde til din tjeneste. Vi booker hotelreservation og laver en tidsplan for dig på forhånd. Vores tolk og chauffør henter dig på hotellet og ledsager dig derefter for at besøge fabrikker og marked og hjælpe dig med produkt sourcing.


Spørgsmål: Hvor længe kan jeg forvente at få prøven?

A: Den vil være klar til levering om 5-7 dage. Prøverne vil blive sendt til dig med ekspres.

Du kan bruge din egen ekspresskonto eller forudbetale os, hvis du ikke har en konto.


Hot Tags: bærbart, sammenfoldeligt picnicbord med 4 sæder, Kina, fabrikanter, leverandører, prisliste, fremstillet i Kina

Undersøgelse

You Might Also Like