Folding Portable Camping Table

Folding Portable Camping Table

Fordele og funktioner 1.For den lette foldbare funktion kan du nemt tage den til indendørs eller udendørs aktiviteter. Foldstørrelsen er lille, så det er også praktisk at gemme det på dit køretøj. 2.Det vigtigste materiale i dette camping foldbare bærbare bord er aluminium, aluminiumslegering og MDF, der er holdbare og solide. 3.Foldningsformen på denne tabel hjælper dig meget med at spare dit værelse eller bilrum. 4.Hjertehullet på bordet, der er designet til paraplystangen. Når det er regnigt og sollys er stærkt, kan du samle paraplyen på bordet og nyde din fritid. Hovedmaterialet i dette campingvoldbare bærbare bord er aluminium, aluminiumslegering og MDF, som er holdbare og solide.
Chat nu

Produktdetaljer

Camping Folding Bærbare Borde

Specifikation

image001.jpg

Fordele og funktioner


1.For den lette foldbare funktion kan du nemt tage den til indendørs eller udendørs aktiviteter. Foldstørrelsen er lille, så det er også praktisk at gemme det på dit køretøj.


2.Det vigtigste materiale i dette camping foldbare bærbare bord er aluminium, aluminiumslegering og MDF, der er holdbare og solide.


3.Foldningsformen på denne tabel hjælper dig meget med at spare dit værelse eller bilrum.


4.Hjertehullet på bordet, der er designet til paraplystangen. Når det er regnigt og sollys er stærkt, kan du samle paraplyen på bordet og nyde din fritid.

8833-a.jpgOfte stillede spørgsmål


Q: Er du producent?


A: Vi er en fabrik. Vi har specialiseret os i produktion af plast stole og borde.


Q: Kan jeg få en prøve før bestilling?


A: Beklager, prøver skal betales. Og efter at have fået ordre, bliver prøveafgiften refunderet.


Q: Hvad er dine leveringsbetingelser?


A: Generelt sendes vi i FOB-sigt.


Spørgsmål: Kan du tilbyde OEM eller ODM service?


A: Varm velkomst af OEM & ODM. Vi kan også give ordrer bekræfte til kravene i standarder og give relevante certificeringer og testrapporter til dig.


Hot Tags: foldet bærbart camping bord, Kina, producenter, leverandører, prisliste, lavet i Kina

Undersøgelse

You Might Also Like