Sammenfoldelig bærbar aluminium picnic bord

Denne foldbare plast picnic bord er udstyret med en paraply stand, hvilket gør det til det perfekte produkt til en familieferie, hvilket giver dig en uforglemmelig picnic oplevelse på en solskinsdag.
Chat nu

Produktdetaljer

Sammenfoldelige Plastic Picnic Borde

Specifikation image001.jpg


Fordele og funktioner i foldbare plast picnic borde

· Materiale: ABS bord, PP sæde, Aluminium ben. Bordets aluminiumsben giver styrke og stabilitet, PP-plastsæder og ABS-overflade er støtsikker til langvarig brug.

· Denne Sammenfoldelige Plastic Picnic Tabel har en paraplyholder, der gør det til det perfekte produkt til familieudflugter på smukke solrige dage, og håndterer en række forskellige vejr, uanset om det er solrigt eller pludselig regn, kan du fortsætte med at spille anderledes vejr til giver dig en anden picnic oplevelse

· Anledning: Det giver 4 pladser, så du kan nyde fritiden, men det tager ikke meget plads, når det folder sig op til en kuffert. Perfekt til havefest, grill, camping, picnic, fiskeri eller andre interessante udendørsaktiviteter

· Nem at bære: Denne lette vægt bord sætter sig fire og foldes ned til en kuffertstørrelse, så du kan tage den overalt. Det tager kun 30 sekunder at opsætte og folde væk.


8821-b.jpg

FAQ:

Hvad med ledetiden for masseproduktion?


Helt ærligt, det afhænger af ordremængden og sæsonen, du placerer ordren. Generelt foreslår vi at du starter forespørgslen 40 dage før den dato, du gerne vil have produkterne i dit land.


Hvornår kan jeg få prisen?


Vi citerer normalt inden for 24 timer efter at vi har fået din forespørgsel. Hvis du er meget presserende for at få prisen, bedes du ringe til os på +86057688529033, eller du kan reagere på os ved hjælp af de tilgængelige kontaktoplysninger vist ovenfor.


Hvor længe kan jeg forvente at få prøven?


Det vil være klar til levering i omkring 5-7 dage. Prøverne vil blive sendt til dig med ekspres.


Du kan bruge din egen ekspreskonto eller forudbetale os, hvis du ikke har en konto.


Hot Tags: foldbar bærbar aluminium picnic bord, Kina, producenter, leverandører, prisliste, lavet i Kina

Undersøgelse

Du kan også lide