Aluminium foldning picnic bord og stol sæt

Zhejiang Hongxiang Yuncai Products Co, Ltd blev grundlagt i 2002, som er en professionel udendørs fritidsprodukter selskab. Camping borde og stole, plast borde og stole og møbler mv er Hongxiang hovedsagelig produkter. Alle virksomhedens produkter kommer fra avanceret digitalt elektronisk kontroludstyr med fremragende design streng produktion og professionel ledelse. Hongxiang fuldt fremstiller fremragende produkter med moderigtigt udseende, fremragende håndværk og fremragende kvalitet.
Chat nu

Produktdetaljer

Aluminium Folding Picnic Bord og stol Sæt


Indførelsen


Dette bord er helt lavet af aluminium, og det gør den lettere i vægt til at bære, det er robust og rustfrit. Den samlede vægt af produktet er kun 9,0 kg, men vægtbærende kapacitet er næsten 430 Kg's. På grund af denne ekstraordinære funktion folk kalder det "Take It Anywhere Table.


Dimension


Varenr.:

HXPT-8828-A

Tabelstørrelse :

85,5 x 67,5 x 67 cm

Materiale:

MDF5mm+ALU. ramme/ben

Lastekapacitet:

30 KG/bordplade, 120 KG/sæde

Produktvægt:

9,0 kg

Antal/ctn:

1PC/FARVE BOKS

MOQ:

300 STK.

 QQ20201107094323

 

Funktioner


1. Håndtaget er blødt og comfotable,pertfectly fit og ravet er forstærket med håndtaget forbindelse,som er stabil og holdbar.

2. Tilslutningsstangen kan fastgøres ved at trykke ned, som er fleksibel og kloster at bruge.

194195Fordele

  1. Foldning og åben med minutter. Meget let.

  2. Let at tage hvor som helst, når foldet som kuffert.

     

    191FIRMAFIL


27 års erfaring

Etableret i 2002, er vi en professionel virksomhed beskæftiger sig med fremstilling og eksport af udendørs og fritidsprodukter. Vi producerer og sælger primært klapstole, klapborde, bodyboards osv.
 

Stabilt samarbejde med kunder over hele verden

Vi har etableret stabile forretningsforbindelser med kunder i over 30 lande og regioner, især i Europa og Asien. Desuden er alle vores medarbejdere veluddannede til at yde den bedste service, så de konsekvent opfylder kundernes krav.
 

Stand til at håndtere volumen ordrer

Vi glæder os over OEM-projekter og tilbyder en garanteret og komplet eftersalgsservice. Vores månedlige produktion er 50.000 enheder.

                                                          


Eksempelrum

 

 

 

未命名


 


BESTILLINGSPROCES

1. Forespørgsel - Citat.
2. Bekræft pris, leveringstid, illustrationer, betaling sigt osv.
3. Vores salg sender Proforma fakturaen.
4. Kunden foretage betalingen for depositum og sende os bankkvittering.
5. Indledende Produktion Stage - Informere kunderne om, at vi har fået betaling, og vil gøre prøverne i henhold til din anmodning, sende dig billeder eller prøver for at få din godkendelse. Efter godkendelse, informerer vi om, at vi vil arrangere produktionen og informere den anslåede leveringstid.
6. Middle Production - Vi sender billeder for at vise produktionslinjen, som du kan se dine produkter i. Og vi bekræfter den anslåede leveringstid igen.
7. End Production - Vi sender billeder af masseproduktion produkter og prøver til dig til godkendelse. Du kan også arrangere tredjepartsinspektionen.
8. Kunder foretage betaling for balance, og vi sender varerne. Vi kan også acceptere betaling sigt: Balance mod kopi af B / L eller L / C ved syne. Vi informerer sporingsnummeret og kontrollerer status for kunder.
9. Bestil kan sige "finish", når du modtager varerne og tilfredsstille med dem.
10. Feedback til os om kvalitet, service, markedsfeedback og forslag. Vi vil gøre det bedre.

 

 

 


Hot Tags: aluminium folde picnic bord og stol sæt, Kina, producenter, leverandører, prisliste, lavet i Kina

Undersøgelse

You Might Also Like