Vores historie

Zhejiang Hongxiang Yuncai Fritidsartikler Co, Ltd. er etableret i kystbyen-Taizhou i 2002. Hongxiang beskæftiger sig med handel og fremstilling i forskellige former for udendørs møbler som campingborde og stole, plastmøbler og børns borde og stole. Med rige sorter, stabil kvalitet, yndefuld form og rettidig levering har Hongxiang produkter vundet fordel fra kunder i Europa, Sydøstasien og Amerika og så videre. Plantene i Hongxiang dækker 10000 kvadratmeter, og der er omkring 80 stabe, der arbejder i virksomheden. HONGXIANGs varemærke er med succes registreret i mere end ti lande som Japan, Frankrig og Italien.

工厂图.jpg

Vores fabrik

Som en global leverandør i møbler fabrikken, Zhejiang Hongxiang Yuncai Leisure Products Co, Ltd. fokuserer på forbedring af erstatning af teknologi og udstyr og har elimineret en række gamle produktionsmaskiner i de senere år med introduktion af avanceret produktionsudstyr til opnåelse af modernisering af kvalificeret produktion. Hongxiang overholder altid begrebet "innovation, kvalitet, service" og absorberer nye ideer med streng kvalitetskontrol og allround servicesporing for at lave produkter af høj kvalitet.

未标题-13333.jpg

Vores produkt

Campingborde og stole er alle sammenklappelige, nemme og hurtige at oprette, nemme at bære, som er lette, små og er de bedste til rejser og picnic. Plastmøblerne er fremragende i kvalitet og unikke i design, herunder en række brugsmodelpatenter og udvendige designpatenter i hjemlande og Europa-lande. Og børnenes borde og stole er farverige, søde og overlegne. Desuden har nogle af produkterne bestået kvalitetsprøven af SGS og LP.


Vores certifikat

Zhejiang Hongxiang Yuncai Fritidsartikler CO., Ltd. opfylder de højeste kvalitetskrav som fastsat i sit strenge kvalitetsstyringssystem som ISO9001, BSCI og Sedex.

未标题-156.jpg

Vores service

Ud over vores eksisterende produkter, Zhejiang Hongxiang Yuncai Leisure Products Co., Ltd. kan også producere produkter i henhold til tegningerne eller prøverne fra vores kunder. For alle produkter vælger vi plastmaterialer og aluminiummaterialer med god ydeevne. Vi insisterer på at eksistere ved kvalitet, udvikling efter art, og forvaltning ved service med prestige. Vi skal være dit rigtige valg.