Vores historie

Zhejiang Hongxiang Yuncai Leisure Products Co., Ltd. er etableret ved kystbyen Taizhou i 2002. Hongxiang bruger til handel og fremstilling i forskellige slags udemøbler som campingborde og stole, plastmøbler og børnenes borde og stole. Med rige sorter, stabil kvalitet, yndefuld form og rettidig levering, har Hongxiang-produkter vundet fordel fra kunder i Europa, Sydøstasien og Amerika og så videre. Anlæggene i Hongxiang dækker 10000 kvadratmeter, og der er omkring 80 ansatte, der arbejder i virksomheden. Varemærket for HONGXIANG er med succes registreret i mere end ti lande som Japan, Frankrig og Italien.

工厂图.jpg

Vores fabrik

Som en global leverandør inden for møbelproduktionen, Zhejiang Hongxiang Yuncai Leisure Products Co., Ltd. fokuserer på forbedring af teknologi og udskiftning af udstyr og har fjernet en række gamle produktionsmaskiner i de senere år med introduktion af avanceret produktionsudstyr for at opnå modernisering af kvalificeret produktion. Hongxiang overholder altid konceptet "innovation, kvalitet, tjenester" og absorberer nye ideer med streng kvalitetskontrol og all-round service tracking for at fremstille produkter af høj kvalitet.

未标题-13333.jpg

Vores produkt

Campingborde og stole er alle sammenfoldelige, lette og hurtige at oprette, praktiske at medbringe, som er lette, små og er de bedste til rejser og picnic. Plastmøblerne er fremragende i kvalitet og unikke i design, herunder et antal brugsmodelpatenter og udvendige designpatenter i indenlandske og europæiske lande. Og børnenes borde og stole er farverige, søde og overlegne. Desuden har nogle af produkterne bestået kvalitetstesten af SGS og LP.


Vores certifikat

Zhejiang Hongxiang Yuncai Fritidsprodukter CO., Ltd. opfylder de højeste kvalitetskrav, som det er fastsat i dets strenge kvalitetskontrolsystem som ISO9001, BSCI og Sedex.

未标题-156.jpg

Vores service

Udover vores eksisterende produkter, Zhejiang Hongxiang Yuncai fritidsprodukter CO., Ltd. kan også fremstille produkter i henhold til tegninger eller prøver fra vores kunder. For alle produkter vælger vi plast- og aluminiummaterialer med god ydelse. Vi insisteres på at eksistere af kvalitet, udvikling af arter og håndtering af service med prestige. Vi skal være dit rigtige valg.